الک


... نوع الک هم خیلی مهم است...
اینکه سوراخها چقدر ریز باشه یا درشت... 
خیلی ریز باشه بیشتر آت آشغالها الک نمیشن و هیچ فرقی نمیکنه که الک کردی یا نه...
سوراخهای الک درشت باشه، بیشتر محصول، همراه آت آشغالها رد میشه و
 تهش میبینی چیزی نمونده برات... 
الک و سوراخهاش خیلی مهمه...
اونایی که برنجی الک کردن یا گندمی، متوجه میشن چی میگم...
مقداری گندم داشتم و نمی‌دانم به چه دلیلی از ایران آورده بودم! 
پر از " زیر زیبیل" بود و مجبور به الک کردن شدم...
 برام نوستالژیک بود.
با هر تکونی که به " الک" میدادم، گندم تمیزتر و خالص تر میشد 
و من قدرت الک رو تحسین میکردم که "ناب" را از "ناباب" تمیز میداد... 
واقعا "ناب " نباید قاطی "ناباب" شود...
الک خیلی مهمه... 
الک صحیح اجازه نمیده خالص و ناخالص قاطی هم بشن...
داشتم فکر میکردم که  من از  این الک ها  همه جا، روزانه استفاده میکنم
با بعضی ها گندم، بعضی‌ها آرد،  بعضی‌ها محبت، بعضی‌ها عشق و بعضی ها انسان... 
هر موردی، الک مخصوص خودش رو باید داشته باشه...
باید  الک های صحیح  برای موارد صحیح استفاده بشه... 
در غیر اینصورت، کسی چه میدونه، آدم نا اهل وارد زندگی انسان اهل میشه ...
  نمیدونم هاا... ولی چرا میدونم!
الک خیلی مهمه... منطورم نوع الک هست... 



قلم از: شائق

عکس از : بهمن


۷ نظر:

  1. سعی کنیم بهتر انتخاب کنیم، یه وقت میبینی آدم خوبها رو جا گذاشتیم.

    پاسخحذف
  2. الکی، الک نکنی ها😉

    پاسخحذف
  3. مواظب خرابی الک هم باشین ها، یهو دیدین زیر زیبیل ها رو قاطی آدم حسابی میکنه

    پاسخحذف
  4. امان از غمهایی که الک نمیشن و رو دلمون تلنبار میشن

    پاسخحذف
  5. انسانهای نا اهل از سوراخ های ریز ریز هم، عبور میکنن

    پاسخحذف